Fem gode tips for å lukte bedre - guide for gutter og menn

Skal du på en spennende date? Da er det selvfølgelig viktig å lukte godt. Ikke bare er dette positivt for personen du skal møte, men det kan også bidra til å øke selvtilliten din. God lukt er utrolig viktig, det er en av de tingene som kan bidra til at folk får positive tanker om oss. Du lurer kanskje på hvordan du kan lukte bedre? Vi serverer deg noen tips.

Dusj og vask er viktig

Dette vet de fleste om, men la oss starte med det enkleste først. Vær nøye på å dusje og bruke en god såpe. Ikke minst er det viktig å huske å tørke seg godt, det er noe mange av oss slurver litt med. Intimsåpe er også viktig! Intimservietter kan for øvrig være en løsning hvis man vil freshe seg litt opp rett før man skal møte noen, eller hvis man trenger å lukte litt ekstra godt etter gåturen til jobb.

Gode kroppssåper for menn som forebygger vond lukt finner du her.

Mat

Når det kommer til helse så har kosthold mye å si – for nesten så godt som alt. Det du spiser påvirker også lukten din. Det sies at menn som spiser mye frukt og grønt, også lukter bedre. Så kanskje du bør tenke litt på hva du spiser og ikke spiser? Det kan i hvert fall være lurt å holde seg unna for mye karbohydrater.

Tips: Slik reduserer og fjerner du kroppshår

Finn en godlukt som passer deg – og som får partneren til å dåne

Selvfølgelig vil vi ikke at den du skal møte skal svime helt av, men at hun eller han blir litt ekstra oppmerksom på lukten din er bare bra. Finn en god parfyme som passer din stil. Det kan kreve litt prøving og feiling, men til slutt finner du en du bør holde deg til. Faktisk kan det også være en mulighet å spørre partneren hva hun eller han liker. Det kan hende de kan guide deg! Men HUSK: Ikke overdriv.

Bad Norwegian har utviklet en god hudpleieserie for menn med 100% naturlige ingredienser. Den kan anbefales på det sterkeste! Man sitter igjen med en ren og oppfriskende følelse etter bruk. Den kan kjøpes her.

Klær

Det finnes klær som gjør at du svetter mer, og det finnes klær som gjør at du svetter mindre. Her kan det være lurt å ta grep.

Riktig vask av tøy og treningsklær er essensielt. For å unngå svettelukt på treningstøy bør du styre unna skyllemiddel, skal vi tro Ingun Grimstad Klepp, tekstilekspert og forskningsleder ved Statens institutt for forbruksforskning (SIFO) ifølge kk.no.

Du kan også prøve å vaske tøyet på høyere temperaturer, og bytte vaskemiddel. Pass på at klærne tåler temperaturen du vasker på for å unngå krymping.

Av hensyn til stoff bør du velge tøy som er laget av bomull, aller helst ull. Svettelukt i ulltøy forsvinner nemlig like godt ved lufting, som ved vask.

Deodorant

Dette er viktig folkens. Det er faktisk slik at alle svetter, og alle svetter fra armhulene. Men svetten lukter bedre dersom du husker å bruke deo. Da har du faktisk kommet langt.

En god deo er et must. Finn gode alternativer som forebygger lukt her.

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...