Grønnsakspuréer og kremer

Innen restaurantbransjen blir grønnsakspuréer gjerne omtalt som "kremer". Oftest er disse finkjørt såpass at du ikke vil finne klumper, men snarere en silkemyk og glatt konsistens.

Generell fremgangsmåte for grønnsakspuréer (og kremer):
1. Grønnsaker skrelles og kuttes i biter.
2. Kokes møre i vann (noen ganger også i melk)
3. Sil av vannet, legg grønnsaksbitene tilbake i kjelen og damp ut noe av fuktigheten ved svak varme.
4. Tilsett smør, salt og pepper. Kjøres så glatt med stavmikser, blender eller ved hjelp av Pacojet.

Grønnsakspure gresskar hvordan lage krem oppskrift

Eksempler på grønnsaker som egner seg godt som puréer:
Sellerirot, pastinakk, søtpotet, erter, jordskokk, blomkål, gulrot og løk.

Denne fremgangsmåten er gull, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...