Helstekt entrecôte av kalv

Ingredienser:
Kalveentrecôte, smør, estragon, sitronskall, hvitløk, salt og pepper.

Fremgangsmåte:
La entrecôten hvile på kjøkkenbenken i 45 minutter. Brun den så av på alle sider i en blanding av smør og olje. Krydre entrecôten med salt og pepper før du smører den inn med en blanding av smør, finhakket estragon, sitronskall og skiver av hvitløk.

Stekes på 120 grader til du har en kjernetemperatur på 55 grader. La den så hvile i 20-30 minutter i folie.

Denne oppskriften på entrecôte funker gull, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

Du finner kalkulatoren nedenfor. Om du eksempelvis har et byggeprosjekt på gang i hagen eller bare ønsker å forstå utregningen av kubikk til volum...

Kalkulator lenger ned. Skal du flytte og ønsker å bestille flyttebil med riktig lagringsplass vil du ofte bli spurt om hvor mange kubikk flyttelasset...

Kalkulatoren finner du nedenfor. Det å finne kvadratroten av et tall med kalkulator er ganske lettvint. Bruk kalkulatoren vi har laget nedenfor og regn...

Kalkulatoren følger nedenfor. Lurer du på hvor gammel katten din er i menneskeår? Det kan denne kalkulatoren gi deg en pekepinn på. Et nøyaktig...

Kalkulatoren finner du lenger ned. Har du noen gang lurt på hvor gammel hunden din er i antall menneskeår? Med denne kalkulatoren kan du...