Helstekt entrecôte av kalv

Ingredienser:
Kalveentrecôte, smør, estragon, sitronskall, hvitløk, salt og pepper.

Fremgangsmåte:
La entrecôten hvile på kjøkkenbenken i 45 minutter. Brun den så av på alle sider i en blanding av smør og olje. Krydre entrecôten med salt og pepper før du smører den inn med en blanding av smør, finhakket estragon, sitronskall og skiver av hvitløk.

Stekes på 120 grader til du har en kjernetemperatur på 55 grader. La den så hvile i 20-30 minutter i folie.

Denne oppskriften på entrecôte funker gull, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...

Lønn 2020/2021: Alle sektorer: 548.160 kr (Les mer her) Utdanningstid: 3 år på Høyskole/Universitet Litt om sykepleieryrket: