Hjemmelaget tempura

Ingredienser:
- 6 ss hvetemel
- 4 ss maizenna
- 3/4 ss bakepulver

Ingrediensene blandes sammen. Rør inn vann til du har en passende konsistens (omtrent som tykk pannekakerøre). Kjør så blandingen sammen med stavmixer for å få en glatt konsistens. Dypp så grønnsaker, fisk etc. i tempurarøren og friter i nøytral olje.

Passer for:
- Grønnsaker (eksempelvis brokkoli, blomkål og squash)
- Frukt (eksempelvis banan og ananas)
- Kylling
- Scampi
- Fisk

Denne oppskriften på tempura fungerer ypperlig, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

Du finner kalkulatoren nedenfor. Om du eksempelvis har et byggeprosjekt på gang i hagen eller bare ønsker å forstå utregningen av kubikk til volum...

Kalkulator lenger ned. Skal du flytte og ønsker å bestille flyttebil med riktig lagringsplass vil du ofte bli spurt om hvor mange kubikk flyttelasset...

Kalkulatoren finner du nedenfor. Det å finne kvadratroten av et tall med kalkulator er ganske lettvint. Bruk kalkulatoren vi har laget nedenfor og regn...

Kalkulatoren følger nedenfor. Lurer du på hvor gammel katten din er i menneskeår? Det kan denne kalkulatoren gi deg en pekepinn på. Et nøyaktig...

Kalkulatoren finner du lenger ned. Har du noen gang lurt på hvor gammel hunden din er i antall menneskeår? Med denne kalkulatoren kan du...