Deilige kyllingboller som egner seg godt som tapas, på sandwich eller i fellesskap med pasta og spicy tomatsaus.
Ingredienser:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 2 hvitløksfedd
- 1 sjalottløk
- 1/4 chili uten frø
- 1/2 potte koriander
- 1 x 1 cm med skrelt ingefær
- 1 ss salt
- 1 ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Hvitløk, sjalottløk, chili, koriander og ingefær finhakkes.
2. Bland sammen alle ingrediensene.
3. Form til små boller.
4. Brun av bollene i stekepanne. Stek dem så ferdig i ovnen på 180 grader i ca. 7-10 minutter.
Kan også lages med kalkun.
Se også fremgangsmåten for hvordan lage kjøttboller.
Denne oppskriften på kyllingboller er kjempegod, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.