Mandarinsorbet og blodappelsinsorbet

Blodappelsinsorbet:

- 1 l presset juice av blodappelsin
- 200 g melis
- 170 g glukose

Mandarinsorbet:

- 1 l presset juice av mandarin
- 150 g melis
- 170 g glukose

Fremgangsmåte for begge sorbeter:
1. Visp sammen juice og melis.
2. Gjør glukosen flytende ved å varme den i en liten kjele.
3. Bland så glukosen i juicemixen så du har en jevn og klumpfri base.
4. Kjøl ned mixen i kjøleskapet en times tid før du legger den i en bolle i fryseren.
5. Visp i sorbeten hvert 15. minutt for å unngå klumper.

Optimalt burde du fryse sorbeten i en ismaskin.

Solbærsorbet:

- 1 kg solbær
- 400 g sukker
- 5 dl vann
- 100 g fruktose

Fremgangsmåte:
1. Kok opp solbær, sukker og vann.
2. Kjør blandingen i en food-processor, blender eller med stavmikser til du har fått moset solbærene.
3. Sil blandingen.
4. Visp inn fruktosen og kjøl så solbærbasen ned til kjøleskapstemperatur.
5. Plasser bollen i fryseren og visp hvert 15. minutt til du har passende konsistens.

Optimalt burde du fryse sorbeten i en ismaskin.

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...