Oppskrift på fruktpudding og mangopudding

Generell fremgansmåte for fruktpudding:

Ingredienser:
- 5 dl fruktpure
- 5 dl fløte/melk
- 180 g melis pr liter

Ingrediensene blandes sammen. Sil blandingen og tilsett en halv plate gelatin pr dl. Trikset er å varme en femtedel av puddingsmeten til 60-70 grader og deretter vispe inn gelatinplatene som har ligget et par minutter i kaldt vann. Mix så den varme fruktsmeten inn i den kalde. Avkjøles i former.

Mangopudding:
- 3 dl mangopure
- 2 dl pasjonsfruktpure
- 2,5 dl matfløte
- 2,5 dl H-melk
- 170 g melis
- 5 plater gelatin

Bland sammen mangopure, pasjonsfruktpure, matfløte, melk og melis. Sil. Bland inn 5 plater gelatin ved å bruke samme triks som nevnt i den generelle fremgangsmåten over. Avkjøles.

Ekstra god sammen med oppkuttet frukt, bær og kokos-is!

Disse oppskriftene på fruktdesserter er virkelig gode, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

Du finner kalkulatoren nedenfor. Om du eksempelvis har et byggeprosjekt på gang i hagen eller bare ønsker å forstå utregningen av kubikk til volum...

Kalkulator lenger ned. Skal du flytte og ønsker å bestille flyttebil med riktig lagringsplass vil du ofte bli spurt om hvor mange kubikk flyttelasset...

Kalkulatoren finner du nedenfor. Det å finne kvadratroten av et tall med kalkulator er ganske lettvint. Bruk kalkulatoren vi har laget nedenfor og regn...

Kalkulatoren følger nedenfor. Lurer du på hvor gammel katten din er i menneskeår? Det kan denne kalkulatoren gi deg en pekepinn på. Et nøyaktig...

Kalkulatoren finner du lenger ned. Har du noen gang lurt på hvor gammel hunden din er i antall menneskeår? Med denne kalkulatoren kan du...