Generell fremgansmåte for fruktpudding:
Ingredienser:
- 5 dl fruktpure
- 5 dl fløte/melk
- 180 g melis pr liter
Ingrediensene blandes sammen. Sil blandingen og tilsett en halv plate gelatin pr dl. Trikset er å varme en femtedel av puddingsmeten til 60-70 grader og deretter vispe inn gelatinplatene som har ligget et par minutter i kaldt vann. Mix så den varme fruktsmeten inn i den kalde. Avkjøles i former.
Mangopudding:
- 3 dl mangopure
- 2 dl pasjonsfruktpure
- 2,5 dl matfløte
- 2,5 dl H-melk
- 170 g melis
- 5 plater gelatin
Bland sammen mangopure, pasjonsfruktpure, matfløte, melk og melis. Sil. Bland inn 5 plater gelatin ved å bruke samme triks som nevnt i den generelle fremgangsmåten over. Avkjøles.
Ekstra god sammen med oppkuttet frukt, bær og kokos-is!
Disse oppskriftene på fruktdesserter er virkelig gode, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.