Oppskrift på fruktpudding og mangopudding

Generell fremgansmåte for fruktpudding:

Ingredienser:
- 5 dl fruktpure
- 5 dl fløte/melk
- 180 g melis pr liter

Ingrediensene blandes sammen. Sil blandingen og tilsett en halv plate gelatin pr dl. Trikset er å varme en femtedel av puddingsmeten til 60-70 grader og deretter vispe inn gelatinplatene som har ligget et par minutter i kaldt vann. Mix så den varme fruktsmeten inn i den kalde. Avkjøles i former.

Mangopudding:
- 3 dl mangopure
- 2 dl pasjonsfruktpure
- 2,5 dl matfløte
- 2,5 dl H-melk
- 170 g melis
- 5 plater gelatin

Bland sammen mangopure, pasjonsfruktpure, matfløte, melk og melis. Sil. Bland inn 5 plater gelatin ved å bruke samme triks som nevnt i den generelle fremgangsmåten over. Avkjøles.

Ekstra god sammen med oppkuttet frukt, bær og kokos-is!

Disse oppskriftene på fruktdesserter er virkelig gode, men for å lage enda bedre mat i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.

Anbefalt

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...

Lønn 2020/2021: Alle sektorer: 548.160 kr (Les mer her) Utdanningstid: 3 år på Høyskole/Universitet Litt om sykepleieryrket: