Vi fortsetter der vi slapp tidligere, og fyller på med enda flere forslag til småretter som gjør seg godt på tapasbordet ditt:
- Svinespyd med cole slaw:
Hodekål snittes tynt, saltes og står over natta i kjøleskapet, under plast. Vri så ut vannet og bland inn revet gulrot, majones, sennep. Smak til.
- Scampi med løk og paprika:
Biter av hvitløk og sjalottløk svisjes lett i olivenolje. Tilsett paprikapulver, litt tomatsaus, smør, salt og vend inn rå scampi. Stekes i ovnen på 200 grader til de er gjennomstekte. Kan også sauteres i stekesaftene i en liten kjele. Ekstra godt om du vender inn brødterninger på slutten som vil suge til seg safta og fylles med smak.
- Spekeskinke, moreller og salte mandler med sherrysirup
- Canteloupemelon og parmaskinke:
Ingr: Canteloupemelon, parmaskinke, sherrysirup og friske urter
En båt av canteloupemelon rulles inn i en skive parmaskinke. Fordel sherrysirup over og pynt med friske urter.
Sherry sirup:
1 dl sherryeddik
1 dl sukker
Kokes inn til sirupskonsistens.
- Manchego og syltet pære
- Pizza med fire oster
- Rosso på kalv med syltet aubergine
- Oksecarpaccio, parmesan, ruccola og brødterninger
- Tunfiskcarpaccio, brødstenger, syltet gresskar og søt soyasaus
- Jordskokksuppe med ravioli
Se også:
Småretter til tapas - Del 1
Småretter til tapas - Del 3