Tre enkle siruper til grønnsaksretter og kjøttretter

Sherrysirup:
Sherryeddik/sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Balsamicosirup:
Balsamicoeddik og sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Rødvinssirup:
1 del rødvin, 1 del rødvinseddik, og 2 deler sukker kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Sirupene vil i første rekke være et godt supplement til grønnsaksretter, fiskeretter og kjøttretter der du trenger litt ekstra syre og sødme og saftighet. Kan også med fordel brukes til osteretter.

Anbefalt

Stadig flere velger å inkludere Bitcoin i sin investeringsportefølje for å ha en fot innenfor kryptovaluta. Før du investerer kan det være klokt å estimere hva en...

De fleste starter gjerne med å lære seg den lille gangetabellen. Mange velger etter dette å utvide kunnskapen med å lære seg den store gangetabellen.