Tre enkle siruper til grønnsaksretter og kjøttretter

Sherrysirup:
Sherryeddik/sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Balsamicosirup:
Balsamicoeddik og sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Rødvinssirup:
1 del rødvin, 1 del rødvinseddik, og 2 deler sukker kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Sirupene vil i første rekke være et godt supplement til grønnsaksretter, fiskeretter og kjøttretter der du trenger litt ekstra syre og sødme og saftighet. Kan også med fordel brukes til osteretter.

Anbefalt

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...

Lønn 2020/2021: Alle sektorer: 548.160 kr (Les mer her) Utdanningstid: 3 år på Høyskole/Universitet Litt om sykepleieryrket: