Tre enkle siruper til grønnsaksretter og kjøttretter

Sherrysirup:
Sherryeddik/sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Balsamicosirup:
Balsamicoeddik og sukker i forholdet 1:1 kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Rødvinssirup:
1 del rødvin, 1 del rødvinseddik, og 2 deler sukker kokes i en liten kjele til du har en siruplignende konsistens.

Sirupene vil i første rekke være et godt supplement til grønnsaksretter, fiskeretter og kjøttretter der du trenger litt ekstra syre og sødme og saftighet. Kan også med fordel brukes til osteretter.

Anbefalt

Du finner kalkulatoren nedenfor. Om du eksempelvis har et byggeprosjekt på gang i hagen eller bare ønsker å forstå utregningen av kubikk til volum...

Kalkulator lenger ned. Skal du flytte og ønsker å bestille flyttebil med riktig lagringsplass vil du ofte bli spurt om hvor mange kubikk flyttelasset...

Kalkulatoren finner du nedenfor. Det å finne kvadratroten av et tall med kalkulator er ganske lettvint. Bruk kalkulatoren vi har laget nedenfor og regn...

Kalkulatoren følger nedenfor. Lurer du på hvor gammel katten din er i menneskeår? Det kan denne kalkulatoren gi deg en pekepinn på. Et nøyaktig...

Kalkulatoren finner du lenger ned. Har du noen gang lurt på hvor gammel hunden din er i antall menneskeår? Med denne kalkulatoren kan du...