Tollkalkulator - Hvor mye vil det koste å importere fra utlandet?

Tollkalkulatoren hjelper deg med med å finne ut hvor mye du må betale i toll og moms (merverdigavgift) når du bestiller/importer varer fra utlandet. Fyll inn landet du ønsker å bestille fra, beløp i grunnvaluta og fraktpris. Velg til slutt produktets riktige varegruppe.

Tollutregneren vil omgjøre den utenlandske valutaen til norske kroner, ta høyde for eventuelle fraktkostnader og gi deg gjeldende tollsats. Etter at mva er lagt til vil du finne ut hva varen koster ferdig importert.

Bruk mva-kalkulatoren for å kalkulere satsene på moms og toll når du handler på nett fra utlandet. Mange bruker blant annet beregnerer for å anslå endelig toll på klær, sko og øvrige varer. Den generelle satsen for moms i Norge ligger på 25 %.

Regn ut toll og avgifter

Land (Valuta):
Pris for vare:
Frakt inkl. forsikring:
Vare:

Om Prosent.no

Prosent startet sin karriere som en svært enkel side der du kunne regne ut prosenten av et tall. Siden har vi sett et behov for å lage flere brukervennlige og enkle kalkulatorer som omhandler ulike emner innen prosentregning.

Nå kan du eksempelvis finne kalkulatorer som hjelper deg med prosentøkning og prosentnedgang, samt utregning av det hele tallet når du vet delen av tallet... Les mer