Les gode tips om hvordan du kan betale mindre skatt, og få de fradragene du har krav på. Mange er ikke klar over mulighetene og kunne spart seg for betydelige beløp.

Candlestick patterns

Candlestick patterns går ut på å forutse hvordan fremtiden vil være kun basert på hvordan candlesticket ser ut. Dette mønsteret kommer fra Japan og har 40 ulike candlestick tegn. Det er som regel kun nødvendig å bruke 12 av de. Det sies at dette skal være en meget profitabel måte å trade på selv om det for enkelte kan høres lite troverdig ut.

Vi kan se på noen få eksempler:

Det første eksempelet er et tegn kalt “Doji”. Her er open og close på helt eller nesten samme pris. Hvor lange skyggene er, er ikke så viktig. Her sies det at kjøperne og selgerne er i konflikt.

Det andre eksempelet er “The bullish engulfing pattern”. Dette er i slutten av en nedgående trend. Den hvite kroppen åpner lavere enn gårsdagens close, men slutter høyere enn gårsdagens åpning. Her er kjøperne i stort overtall.

Anbefalt

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...

Lønn 2020/2021: Alle sektorer: 548.160 kr (Les mer her) Utdanningstid: 3 år på Høyskole/Universitet Litt om sykepleieryrket: