Gavetips for besteforeldre. Hva kjøper du til bestefar og bestemor?

Besteforeldre har en tendens til å ha alt og mangle lite, likevel er det viktig å kunne gi dem noe fint. Det er ingen enkel sak å finne noe du vet kan glede dem. Ta en titt på listen under og se om den kan være til hjelp.

Bli enda «bedre kjent» med besteforeldre via artiklene på denne siden.

1. Fotogave

Besteforeldre elsker barn og barnebarn. Det er deres spesialitet. Det er kanskje det som kjennetegner dem aller best. Derfor sier det seg nesten selv at de er nødt til å sette pris på bilder av nær familie – eller av en opplevelse/minne som gir dem glede. Fotogaver er perfekt. Dersom et forstørret bilde virker for «kjedelig», finn et annet produkt. Man kan få bilder på kopper, nøkkelringer, kalender, matboks, klistremerker, t-skjorter osv. Egentlig kan man få bilder på det aller meste. Dette kommer bestemor og bestefar til å elske.

2. Behandling

Hvis vi skal tenke litt konkret her: «Hva er det egentlig bestemor og bestefar kunne trengt?» Jo, kanskje de egentlig kunne trengt en eller annen luksusbehandling. Noe som får dem til å føle seg bedre – tatt vare på. Her kan man finne massasje, hudpleie, spaopphold, manikyr og pedikyr, osv.

3. Smarte spill/hodebry

Er farmor og farfar, mormor og morfar noen av de smarteste du kjenner? Ofte er det slik. Bestemødre har en tendens til å elske sudoku, mens bestefar gjerne vil samle troppen for å spille i fellesskap. Kanskje det går an å finne et helt spesielt brettspill? Eller hva med å lage en pakke full av hodebry (kryssord, sudoku, gåter, osv). Da holder de seg opptatt og fornøyde i lang tid fremover.

4. Mat/drikke

Hva med å lage en kurv full av godsaker? Syltetøy, spekemat, noe godt å drikke, konfekt, ulike typer ost, kjeks, småkaker, kaffe, te – egentlig er det bare din egen fantasi som setter grenser her. Tenk på hva besteforeldrene dine liker aller best. Fyll den med noe de elsker. Dette ender også opp med å se utrolig lekkert ut.

5. Tøfler/morgenkåpe/kosedress

Det er viktig for besteforeldre å holde varmen, og hva er vel bedre enn å kunne varme seg i noe man har fått av barn eller barnebarn? Alle vet at det å tenke på noen man er glad i varmer litt ekstra, fra innsiden og ut. Finn noen kule eller morsomme tøfler, kanskje de skal være søte hvis de er til bestemor? En skikkelig behagelig morgenkåpe kan også være perfekt for de som har det meste og har levd noen år. Hvis de førstnevnte forslagene ikke er noe alternativ, kan du kanskje gå for kosedress eller noen skikkelig gode sokker? De fleste blir glad for dette!

Her får du tips til hvordan du kan få et godt forhold til besteforeldre.

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...