Tips til gaver for gutter og menn - Hva skal du kjøpe?

Det kan være skikkelig vrient å finne den perfekte gaven til mannen som fortjener alt eller til broren du setter stor pris på. Hvor skal man begynne?

Vi har samlet noen tips som kan gjøre prosessen noe enklere. Under serverer vi noen tips til hva du kan kjøpe når du jakter etter en gave.

1. Verktøy

De fleste menn blir glad for den nyeste drillen, den skarpeste saga eller en hammer (kanskje med navnet hans inngravert?) Det kan være lurt å finne ut av hva han mangler når det kommer til verktøy, sjansen er stor for at han ser på gaven som svært omtenksom hvis du får tak i et verktøy han mangler. Dessuten kan det være en gave til flere han bare ham.

Dewalt drill 18v gavetips han og henne

Verktøy fra den amerikanske produsenten DeWALT blir av mange regnet som noe av det beste du kan få tak i til en fornuftig pris. Det koster litt mer enn de billige merkene, men her får du produkter med høy kvalitet som varer i årevis. Drillene fra DeWALT med 18 Volt brukes flittig av profesjonelle og kan anbefales på det sterkeste. Drillene kan kjøpes her.

2. Bøker

Det å finne en god bok kan være en vanskelig jobb, men dersom man virkelig treffer kommer mottakeren garantert til å sette stor pris på innsatsen. Tenk nøye gjennom hva han er interessert i og hva slags temaer som gjør han engasjert.

3. Klær

Vi blir alle glade av å få et antrekk som passer oss perfekt. Så hvis noen klarer dette får de fort en ekstra stjerne i boka. Her er det viktig å tenke på hva slags klær som vil gjøre at personen vil føle seg fin. Tenk på hva slags klær personen er komfortabel i, dette varierer veldig fra person til person.

En svært populær nettbutikk for menn i alle aldre er Stayhard.no. Her finner du stilige klær som passer for de aller fleste anledninger. Se utvalget her.

4. Tekniske duppeditter

Både gutter og menn er glad i tekniske ting, og de vil gjerne ha det nyeste av det nyeste. Det er mulig å finne mange små og store tekniske duppeditter, og dette vet vi at holder ham fornøyd og opptatt i lang tid fremover. Gjør et kjapt søk og finn ut av hva slags teknisk duppeditt som er superpopulært AKKURAT nå. Her kan man finne noe i enhver prisklasse.

5. Opplevelse

Har han alt? Ønsker han seg ingenting? Er han ikke så opptatt av klær eller dingser? Da kan det hende du må finne en eller annen opplevelse. Det kan være så mangt. Konsertbilletter, kinobilletter, båttur, ølsmaking, en bytur, en middag, teater, musikal, skitur, telttur, en planlagt tur i skogen med kakao og noe annet godt – det finnes utrolig mange alternativer. Start med å finne ut hva som gjør han lykkelig, hva han blir glad av, hva han aldri tar seg tid til. Prøv å finn ut hva han trenger, hva han kan ha godt av. En opplevelse kan være en unik gave til en som har det meste.

6. Kurs/Noe han kan lære

Dersom det er en utfordring å finne en opplevelse som passer ham perfekt, kan det være en idé å finne på noe han kan lære noe av. Både unge og eldre menn liker å lære noe nytt, få ny kunnskap. Kanskje han kunne tenke seg et språkkurs? Eller er det en eldre mann du skal kjøpe gave til som kunne trenge å lære seg mer om data/Ipad? Det finnes utallige kurs og utallige ting man kan lære. Prøv å finn ut noe som passer han perfekt, noe han kan få bruk for.

7. Smykker / klokker

Hvis du ikke finner noen klær som passer ham, kan du finne noe annet som gjør han fin og flott. En klokke, et armbånd eller et smykke han kan ha rundt halsen? Her kommer det selvfølgelig litt an på om personen liker å ha på klokker og smykker, men gjør han det vil han helt sikkert bli glad for å få noe nytt.

8.Parfyme

Vi liker å lukte godt, og vi liker at andre lukter godt. Det kan aldri slå feil å kjøpe en parfyme. Dette er noe unge gutter setter pris på og voksne menn. De eldre vil også sette pris på noe nytt til badeskapet. Her kan det dog være lurt å finne ut av om personen har mange lukter fra før av, eller om personen har én spesiell parfyme han sverger til.

9. Noe sporty

Fiskesett gavetips for menn

Menn liker ofte å være sporty. Legge ut på turer, stå på ski, padle og kose seg i skogen. Trenger han noe nytt treningsutstyr? Eller kunne han kanskje tenke seg å prøve en ny idrett/aktivitet? Her kan du finne gull dersom du leter.

Mange menn er svært glad i å fiske. Frisk luft, aktivitet, spenning og fangst er en kombinasjon som gjør seg godt som gave.

10. Fotogave

Det finnes også mange muligheter til å lage en helt spesiell og kanskje personlig gave. En fotogave er et minne som blir foreviget. Det kan være kopp, musematte, håndkle, duk, nøkkelring eller et lerret. Det kan også være et helt vanlig bilde du får forstørret opp. Har du et bilde av et minne du vet at han kunne satt pris på å ha på veggen? Da har du gaven klar.

Her finner du en undersøkelse om hva menn ønsker seg.

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...