Tips til gaver for jenter og kvinner - Hva skal du kjøpe?

Sliter du med å finne den perfekte gaven til dama di? Eller er det datteren din som har bursdag, men du føler at hun har absolutt alt? Forhåpentligvis kan listen under hjelpe deg litt videre. Lykke til!

Det er alltid viktig å tenke på hva damer virkelig vil ha og trenger. Det er en god del ting kvinner nesten alltid blir glade for å få.

1. Sko

Det er faktisk slik at en kvinne aldri kan få nok sko. Dessuten vil hun bli utrolig imponert om noen klarer å overraske henne med perfekte pumps. Noen kule joggesko kan også gjøre henne utrolig glad.

2. Smykker

Skal du overraske henne skikkelig? Fortelle henne hvor mye hun betyr for deg? Det kan ikke gå galt med et smykke. Bare gjør god research. Finn ut hva hun har og hva hun liker. For eksempel er det noen kvinner som sverger til gult gull, mens andre vil helst ha hvitt gull eller sølv. Noen synes det beste er designsmykker. Det er ikke alle som synes det er viktig at det er sølv eller gull i det hele tatt. Finn noe som passer DIN kvinne.

3. Noe til kjøkkenet

Kaffemaskin gavetips damer

Både kvinner og menn liker å ha utstyret i orden. Skal du kjøpe noe fint til søsteren din? Da burde du først og fremst sjekke om det er noe hun mangler på kjøkkenet.

Kanskje trenger hun en kaffemaskin, en blender eller et vaffeljern. Dette er ting som kan være kjedelig å kjøpe til seg selv, men som er helt genialt å få av andre. Finn ut hva hun mangler.

Synes personlig denne kaffemaskinen fra den kjente produsenten Delonghi er noe av det beste du kan få tak i, til en fornuftig pris.

4. Dockingstasjon

For kvinnen som elsker musikk men som ikke har så god peil på musikkanlegg. Hun vil ha noe enkelt og velfungerende. En dockingstasjon er helt topp. Da kan hun bare «sette fra seg» telefonen og trykke play. Så kan hun svinge seg rundt til favorittmusikken. Dockingstasjon finnes i mange størrelser og farger.

Her kan du se en undersøkelse om hva kvinner ønsker seg.

5. Blomster

Hvis du virkelig ikke fant noe som passer i løpet av lista, så er det en ting som alltid funker: Blomster. Gi henne en fantastisk bukett hun aldri kommer til å glemme. Blomster pynter opp og lukter godt – damer elsker det.

Dette er dessuten en av de bedre gavene du enkelt kan bestille på nett for hjemlevering. Kan personlig anbefale Interflora etter å ha brukt de ved en rekke anledninger. Bestill blomster her.

6. Kjole

Det kan være i kjedeligste laget å kjøpe en t-skjorte eller en bukse. Damer liker trolig best å kjøpe dette selv. Men om du derimot liker å gå «all inn», er sannsynligheten stor for at hun vil sette pris på en lekker kjole. Treffer du blink her, ja da treffer du virkelig blink. Dette er noe hun kommer til å elske.

7. Sminke / Hårprodukter

Jenter trenger alltid mer sminke, og hvis de ikke trenger det så har de så absolutt bruk for noen hårprodukter. Her bør det være enkelt å finne ut hva hun bruker og hva hun trenger. Uansett synes damer det er gøy å prøve noe nytt når det kommer til kosmetikk, så her skal det godt gjøres å kjøpe noe feil.

Coverbrands leverer et av nettets beste utvalg innen sminke og kosmetikk. Ta en titt i nettbutikken her.

8. Veske

Kvinner kan heller ikke få nok vesker, de trenger en til enhver anledning. Vesker finnes i alle prisgrupper og passer derfor for mange «avsendere». Finn en veske som lyser av navnet hennes. Hun kommer garantert til å bli glad.

9. Bøker

Hvis du ikke føler at noe av det som står på listen over passer til den du skal kjøpe til, så må det være en eller annen grunn til dette. Kanskje det er at hennes interesse dreier seg om bøker og kunnskap? Men da er jo saken grei. Kjøp en bok. Her må du bruke litt tid på å finne ut hva hun kan sette pris på. Kanskje ønsker hun seg en populær kokebok? Eller har hun en yndlingsforfatter som nettopp har kommet med en ny bok? Finn ut av dette. Hvis ikke kan nok de som jobber i bokhandleren hjelpe deg.

10. Servise

Sparer hun på et bestemt servise eller glass? Da blir hun helt sikkert glad for å få deler til dette. Her kan du gjøre det så enkelt som å spørre henne om hva hun samler på, hvilken serie og hva hun trenger mest til den. Da var du ferdig med den gaven.

Les også: Gavetips for gutter og menn

Anbefalt

Kalkulator for å gjøre om fra tommer/inches til cm: ...

(Sponset) Kryptovalutaen Bitcoin har siden tidenes morgen hatt en formidabel vekst få (om noen) aktiva er i nærheten av. Ikke uventet har stadig flere kastet seg på Bitcoin-toget som nærmest...

Lønn 20/21: Ca. 720.000 kr Dette jobber en app-programmerer med: En app-utvikler jobber som i all hovedsak...

Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt...

Lønn 20/21: Ca. 615.000 kr Lønnsnivået henger i stor grad sammen med erfaring og ansiennitet. Det er ikke nødvendigvis noen direkte...