Valutakalkulator - Veksle en valuta til en annen

Valutakursene i vår valutaomregner blir kontinuerlig oppdatert, så du er sikret riktig kurs til enhver tid. Fyll inn ønsket vekslingsbeløp i det øverste feltet, basevaluta i det midterste feltet og hvilken valutatype du ønsker å veksle til i det nederste feltet.

Tips og råd for å sitte igjen med mest penger når du skal veksle inn valuta:

Vær oppmerksom på at valutakursen du får oppgitt ikke tar hensyn til at du ofte blir ilagt en dårligere kurs ved uttak av penger, spesielt dersom du veksler i en norsk bank. God kurs får du ved å ta ut penger fra en minibank i landet du reiser til.

Enda bedre kurs får du dersom du overfører penger til bankkontoen til en person som er fastboende i landet du skal reise til og deretter får personen til å ta ut pengene for deg via en minibank.

Finn valuta og valutakurs med vår enkle og brukervennlige alternativ for valutakalkulasjon. Valutaomregneren er svært hendig for å regne om valuta og beregne et reisebudsjett før du skal ut på tur. Bruk kalkulatoren for valuta dersom du eksempelvis skal gjøre om fra euro til nok, fra pund til nok eller fra dollar til kroner før drømmeferien til New York finner sted.

Valutakursene blir hentet live fra Google Finance.

Veksle valuta

Beløp:
Fra valuta:
Til valuta:
Valuta i basevaluta * Valutakurs = Beløp i ny valuta

Geir skal reise til Thailand, og trenger å veksle 5 000 norske kroner før turen. Valutakursen på tidspunktet er 5.4742. Hvor mange Thailandske Baht (THB) får Geir for sine norske kroner?

5 000 (NOK) * 5.4742 = 27 371 Thailand Baht (THB)

Notis: Dette inkluderer ikke eventuelle gebyrer som kan forekomme ved transaksjonen.